fb
ONDERLING MIX-UP TOERNOOI VAN 17 JUNI 2017

VOOR ARENA, JO8 t/m JO13 en MO11

Op zaterdag 17 juni is er een intern toernooi voor de Arena, en de JO8 t/m JO13 en MO11 van NVC. We starten om 10.00 uur en afhankelijk van het aantal inschrijvingen duurt het toernooi de hele dag.

Alle spelers die inschrijven worden zodanig in een team ingedeeld dat in een team spelers van alle leeftijdscategorieën zitten.

De Arena-voetballers spelen hun eigen onderlinge Mix-up toernooi, maar dienen zich ook in te schrijven.

Het toernooi kan alleen een succes worden met mede de hulp van de ouders. Wedstrijden kunnen alleen doorgang vinden op het moment dat er scheidsrechters en leiders van de desbetreffende inschrijvingen beschikbaar zijn. Niet alleen in de ochtend, maar ook in de middag!

Op deze toernooidag zal ook een wedstrijd gespeeld worden tussen de Arena/JO8/JO9/JO10/O11 en hun moeders. Ook hiervoor graag inschrijven. JE INSCHRIJVING DIENT VÓÓR 11 JUNI 2017 BINNEN TE ZIJN.

Vanaf 12 juni gaat de toernooicommissie samen met de TJC de teams indelen. Deze indeling zal vóór het toernooi op de website worden gecommuniceerd.

Voornaam: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
In welk elftal/team speel je nu? *
E-mailadres: *

Ja, ik ben als scheidsrechter beschikbaar:
(naam invullen)
Tussen deze tijden ben ik als scheidsrechter beschikbaar:

Ja, ik ben als leider beschikbaar:
(naam invullen)
Ja, ik doe mee met de moeders tegen de Arena-, F- en E-pupillen:
(naam invullen, alleen voor moeders van Arena-, F- en E- pupillen)