fb

Allerjongsten kunnen vier keer gratis meetrainen bij NVC!

Praat uw kind al tijden over “op voetballen gaan”? Wil hij doelpunten maken? Hard leren schieten? Of keepen? Wedstrijdjes doen tegen (school)vriendjes of -vriendinnetjes? Maar u bent niet zeker of hij er al aan toe is om bij een voetbalclub te gaan voetballen?

Ontdek het mét uw kind tijdens de september = Arena-voetbalmaand bij NVC!
In september a.s. biedt NVC kinderen (jongens én meisjes) van 4 t/m 6 jaar de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met voetbal op de NVC-manier. Waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan. Tijdens vier trainingen o.l.v. Jan de Jong kan uw kind zelf ervaren hoe leuk voetbal is en hoe geweldig het is om deze sport met leeftijdsgenoten te doen. Bij NVC maakt voetbal vriendschappen!

Meedoen?
Meldt uw kind bij voorkeur aan bij
arena@sv-nvc.nl onder vermelding van naam en leeftijd.

Data: vrijdag 1, 8, 15 en 22 september, van 14.00-15.00u

“En wat als mijn kind het na de twee trainingen nu héél leuk vindt?”
Zouden we geweldig vinden! En dan verwelkomen we uw kind graag bij de Arena-voetballertjes van NVC. Dat betekent sowieso vanaf de JO8-pupillen de mogelijkheid tot twee keer per week trainen! Door een ervaren trainer die uw kind steeds weer iets nieuws leert. Ingedeeld worden in een team en elke zaterdag een wedstrijd spelen tegen een ander Arena-team. Waar het met andere ouders gezellig is langs de lijn. Allemaal geregeld door een enthousiaste jeugdafdeling die naast de reguliere wedstrijden en trainingen tal van andere leuke activiteiten organiseert. Dat is voetbal bij NVC!

Alle berichten