fb

Toernooiwinst voor 16-1 in Beverwijk

Onze 15-1 (seizoen 16-17) is succesvol aangetreden op het Dook Dullemans toernooi bij DEM in Beverwijk. Onze 17-1 was ingeschreven maar dit team sloot dit weekend het seizoen af in Friesland.
De 15-1 wordt komend seizoen 16-1, een paar jongens maken de stap naar de 17-1. Vandaar dat dit toernooi een mooie graadmeter was hoe ver deze jongens zijn.
Er is optimaal gepresteerd! in de eerste wedstrijd werd met 1-0 gewonnen Van DEM 17-2. Zeeburgia 17-3 en De Dijk 16-1 waren met een 0-0 begonnen. DEM won vervolgens van De Dijk. Onze jongens versloegen het team van Zeeburgia met 1-0. Toen Zeeburgia vervolgens DEM versloeg met 3-1 was de winnaar al bekend, NVC! De laatste wedstrijd was voor de eindrangschikking niet van belang, maar onze jongens wilden ongeslagen blijven, het liefst met drie clean sheets. Dat laatste lukte niet. In een leuke wedstrijd kwamen we wel op voorsprong maar werd de eindstand 1-1.
Zeer tevreden konden we als toernooiwinnaar terug naar Naarden!

Alle teamberichten