fb

NVC verlengt kledingcontract met Hummel en Sportief

Het contract met Hummel en Sportzaak Sportief liep per 1 juli jl af en -net zo belangrijk- de kwaliteit van onze wedstrijdkleding begon na vier jaar sterk achteruit te gaan. De achterliggende periode hebben het Bestuur en de kledingcommissie derhalve gewerkt aan het afsluiten van een nieuwe overeenkomst. Bij de oriëntatie op een nieuwe overeenkomst hebben, naast gunstige voorwaarden voor de inkoop van onze clubkleding, ook het gemak en de service voor onze leden een belangrijke rol gespeeld.

Na afweging van alle mogelijkheden heeft het Bestuur besloten het contract met Sportzaak Sportief in samenwerking met Hummel te verlengen.

De voordelen van Sportief/Hummel op een rijtje:
• Representatieve kleding tegen goede voorwaarden
• Garanties voor de naleverbaarheid van de kleding voor de komende jaren
• 10% korting voor onze leden op alle voetbalartikelen
• Mogelijkheid voor onze leden zich te laten adviseren en kleding te passen in hun winkel dichtbij ons Sportpark
• De mogelijkheid voor onze leden sportartikelen in de ledenwebshop te bestellen, óók met 10% korting!

Wat verandert er?
• Ons huidige teamtenue is verouderd en is aan vervanging toe.
• Ons huidige clubtrainingspak gaat binnenkort uit de collectie.
• Hiervoor in de plaats is het model Paris gekozen, dat in de komende jaren leverbaar zal blijven.
Dus (ouders van nieuwe) leden, vraag bij Bob en Esther van Sportief naar het nieuwe trainingspak!  We hebben hen ook gevraagd NVC-leden in de winkel hierop te wijzen.
• Leden kunnen niet alleen in de winkel van Sportief kopen maar ook vanuit hun luie stoel sportkleding bestellen in onze NVC ledenwebshop, tegen diezelfde 10% korting. NVC krijgt bovendien nog een kickbackfee op alle webshopbestellingen, dus dat is goed voor de club!

In deze webshop vind je bijvoorbeeld ons nieuwe NVC-trainingspak, maar u kunt ook allerlei andere (trainings)materialen bestellen. Klik hier voor een link naar de webshop.
Op onze homepage zal zo snel mogelijk een webshopbutton komen. Uw bestelling kunt u na enkele dagen ophalen bij Sportzaak Sportief aan de Amersfoortsestraatweg 3C in Naarden (naast de Albert Heijn).

Wij vertrouwen op een goede en plezierige samenwerking met Hummel en Sportzaak Sportief en NVC waar alle partijen, maar vooral onze leden voordeel bij hebben.

Bestuur NVC

Alle berichten