fb

NVC voetbalkamp op 27 en 28 juli (4 t/m 12 jaar)

Twee dagen met z’n allen lekker spelen en voetballen bij NVC.
Lees gauw verder en schrijf snel in via de link onderin dit bericht, want VOL = VOL!

Wat houdt het Arno Splinter Sport Events Voetbalkamp in?
Tijdens het Voetbalkamp worden alle kids van 09.30 uur tot 16.00 uur vermaakt met de allerleukste oefeningen en attributen. Tussendoor strijden ze bij elk onderdeel hoe goed ze zijn. Aan het eind van de dag zullen de finales gespeeld worden. We delen de groepen in op leeftijd en op kwaliteit zodat elk kind 2 onvergetelijke dagen heeft. Ook komen Ramon Leeuwin (FC Utrecht) komt langs om te kijken hoe goed de kids kunnen voetballen. Uiteraard zullen we hier vele mooie foto’s en filmpjes van maken.

Tijdens het kamp gaan we trainen op het scoren, dribbelen, passeren, samenwerken, passen, 1vs1. Hierbij zullen we de beste en leukste materialen gebruiken. Denk hierbij aan:
• Opblaasbare velden
• Boardingen
• Rebounders
• Voetbalkanonnen
• Gatendoeken
• Sprintmetingen

Uiteraard kan je niet de hele dag vol gas voetballen. Tussendoor organiseren we verschillende voetbalspellen zoals:
• Voetbalkanon (Kan jij ook goed keepen!!!)
• Snelheidsmeter in km/uur
• Gaten en penalty schieten
• The Mule (hoe mooi kan jij scoren vanuit een voorzet vanuit het voetbalkanon)
• Sprint (10meter)

Op vele manieren zal er gestreden worden wie op welk onderdeel de sterkste is:
• Individueel toernooien (techniek en wedstrijden)
• Pass-wedstrijd (wie schiet het snelst alle onderdelen raak)
• Paaltjes voetbal Battle
• De koning van het 1 tegen 1 spelen

Tussen het voetballen door wordt er natuurlijk genoeg gedronken en is er een goede gezonde lunch.
Het Arno Splinter Sport Events Voetbalkamp is niet alleen heel leuk en sociaal, maar ook leerzaam. Ze leren veel, maken snel nieuwe vrienden en ze doen ervaringen op die ze nooit meer zullen vergeten.
Laat uw kind een voetbalkamp beleven waaraan het nog lang met plezier zal terugdenken.

Kosten Voetbalkamp

De kosten zijn €70,- incl. een tenue, medaille & Scorekaart. Voor de winnaars hebben we nog diverse bekers.
Hebben jullie al een AS Sport Events tenue (blauw shirt, witte broek & blauwe sokken) dan kost het zomerkamp €55,-

Heb jij zin om tijdens je vakantie heerlijk te voetballen schrijf je dan nu in op onze website!!!

Arno Splinter
Magneetveld 65